Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

em dali 6e stane

--------------
    кирилица!!!
    Last edited by proper; d.m.y г., 12:41.

Comment

приятелю само кажи как се казва майстор номер едно и къде се намира да не ходим там ако се наложи
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
        ИСкаш да кажеш че е невъзможно ли ?
        Да отивам и да почвам

Послушай човека,товари частите в багажника и беш от там.Ходи някаде кадето ще си свършат работата както трябва,за да можеш после да и се насладиш на тази кола,а не да я презираш.Късмет ти пожелавам,че на теб ти трябва много.
        Alfa Mito 1.4
        156 2.0 155 ex
        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Ей, умирам от яд, като я чета тази тема!
          Как може да има такива "майстори"?!?
          Колега, и аз се присъединявам към мнението, че трябва да товариш частите в багажника.
          Искрено се надявам, че скоро ще може да се насладиш наистина на този прекрасен автомобил.
          Last edited by Fear; d.m.y г., 13:15.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ибааси.. Историята.Чак ми се доплака..... не знам за тебе Fear.Аз имам подобен проблем само че с джамбаз за доставка.Платена колата.Па кола ЙОК...Купих си друга кола и сега си чакам парите.... докога ли?
            Last edited by DJ Vladic; d.m.y г., 12:11.
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

е тва вече е връх вчера бех там и за малко не го преплясках колата ми беше на двора и никой не я пипа ония неми дига или ми затваря и съм бесен.Както и да е издирих го каза че щял да бачка и в неделя и вторник да съм ходил да си я взимам ,казах му че ко не е готова в вторник ще имаме вече големи проблеми.
              Можете ли си представите да дадеш на монтьор 1500 лв и ония да ти затваря бил объркал копчето ;Ем 6-пъти ли го обърка ве.Ебаси тъпия гъз.
              Извинявам се за грубия език !!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
                Можете ли си представите да дадеш на монтьор 1500 лв и ония да ти затваря бил объркал копчето
                Приятелю,пари се дават за свършена работа,а не предварително.Отиваш,пробваш и ако всичко е ОК плащаш.Ами сега като отидеш да си вземеш колата на която и 1000 км.не си навъртял, и не работи добре кво праим,а?Оставати само
                Alfa Mito 1.4
                156 2.0 155 ex

Comment

e да ама нали се сещаш че ...............
                  Аре дай сега парички че требва да купя буталца дай че требва да взема и лагерчета и дручко и така иска и даваш как да ги купил той?

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                    Приятелю,пари се дават за свършена работа,а не предварително.Отиваш,пробваш и ако всичко е ОК плащаш.Ами сега като отидеш да си вземеш колата на която и 1000 км.не си навъртял, и не работи добре кво праим,а?Оставати само
                    Не си прав въобще!!!! При ремонт между 2000 и 3000лв.,каква е гаранцията на сервиза че ще си платиш? Идва чичо ти и казва-тая кола е моя- вади талона и кво правиме? Ние процедираме по подобен начин,ремонти до 1000лв капаро никога,освем ако не ми се стори много съмнителен. Клиента идва за основен и казва че няма толкова пари,откаде ще ги намери и т.н. Разглобявам смятам и плаща целия ремонт,няма пари няма ремонт!! За какво да си късам нервите,но като се поеме ангажимент трябва да се спазва,а не ремонти с месеци, а даже имам колеги с застояли коли с години. Има и друг вариант вместо капаро,колата се разглобява прави се списас с частите даваш го на клиента и да ходи да си ги купува,да си носи вала,блока и главата на шлайф и т.н.. Гарантирам че преживяването ще бъде незабравимо!!! Накрая плащаш само труд,който е договорен предварително и няма сърдити
                    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                      Не си прав въобще!!

Добре колега,но нека погледнем и другата страна.Примерно,даваш 2000 хиляди за ремонт и като си вземеш колата тя не работи както трябва и на всичкото отгоре седяла два месеца на трупчета на дъжда,след това куб други главоболия,това скърца онова пука и тем подобни.Затова казвам че всяка от страните трябва да си поеме гаранцията,а именно че,единят ще направи ремонта както трябва а другия ще плати.Затова при по-голям ремон оставаш 10-20% капаро,така и двете страни доволни,а не всичките пари предварително на куп.Успех и много клиенти.Пишат все хубави неща за теб.
                      Alfa Mito 1.4
                      156 2.0 155 ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                        Добре колега,но нека погледнем и другата страна.Примерно,даваш 2000 хиляди за ремонт и като си вземеш колата тя не работи както трябва и на всичкото отгоре седяла два месеца на трупчета на дъжда,след това куб други главоболия,това скърца онова пука и тем подобни.Затова казвам че всяка от страните трябва да си поеме гаранцията,а именно че,единят ще направи ремонта както трябва а другия ще плати.Затова при по-голям ремон оставаш 10-20% капаро,така и двете страни доволни,а не всичките пари предварително на куп.Успех и много клиенти.Пишат все хубави неща за теб.
                        Много е спорен момента кой е прав и кой е крив. Давам пример как практикуваме ние при по тежките ремонти- Идва клиента оставя колата,много често с колесар-колата се разглобява прави се замерване на вал,цилиндри и т.н. и се вика клиента да види щетите. За да дам гаранция на нещо трябва да знам какво съм сложил в двигателя например,значи частите ги купувам аз,а цените на частите са ми най добри смея да твърдя!!! Труда е ясен,смятат се вариантите и частите за тях и клиента решава кое да се прави,при ЕДНО УСЛОВИЕ- компромис и цигании няма!! Сметката винаги е с точност до 50лв и няма недоволни,а има и гаранция. По въпроса с капарото почти никога не взимаме,но винаги има изключения по преценка.Така е при нас,но ако даден клиент ми заобяснява че ще ми остави 10-20% от сумата и после да видим как ще работи и да кара-не се е случвало до сега- и след това да плаща направо му слагам частите в багажника и у лево!! Той щом ми няма доверие,нямаме обща работа!!
                        0899832271 Сашо

Comment

ако става вапрос само за една превъртяла биела проблема е за около 30 лева за ремонта и и за около макс 500-600 лева 4асти и труд (гарнитури и лагери).ама зависи къв е маистора и клиента съ6то

Comment

Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщение
                            ако става вапрос само за една превъртяла биела проблема е за около 30 лева за ремонта и и за около макс 500-600 лева 4асти и труд (гарнитури и лагери).ама зависи къв е маистора и клиента съ6то
                            И колко е труда според теб? Дай твойто мнение с цени и начин на направа,после аз мойте. Би било интересно сравнение.
                            0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщение
                              една превъртяла биела
                              Колега ако не си се занимавал с това е много лесно.А една превъртяла биела е много работа,и съответно и пари.

П.С.Монтьорството ми е хоби,а не професия.
                              Alfa Mito 1.4
                              156 2.0 155 ex

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                                Много е спорен момента кой е прав и кой е крив.

За това и аз казвам че трябва да си имаме повече доверие.
                                Alfa Mito 1.4
                                156 2.0 155 ex

Comment

Working...
                                X